Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8Г-н Борисов постъпи като Иван Асен II,

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8Г-н Борисов постъпи като Иван Асен II,
Коментари Харесай

Адвк. Белянова: Г-н Борисов постъпи като Иван Асен II, като омъжи две евродепутатки, Габриел е съпруга на висш европейски чиновник

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

Г-н Борисов постъпи като Иван Асен II, като омъжи две евродепутатки, може би не той, може би е било непринудено.  Мария Габриел, която е еврокомисар и още една, са съпруги на висши европейски служители. Това също е метод, по който се въздейства върху избрани решения.

Това съобщи юрист Албена Белянова пред Крум Савов в Телевизия 7/8.

Както е известно, на 22 май тя написа писмо в американското посолство, в което пита за какво не се бори действително с корупцията в България.

Когато Херо Мустафа пристигна, сподели три „ С ” – съдействие, съгласуваност и справяне с корупцията в България. Последваха фалшификати, че това ще се случи и нищо действително. Тази вяра, която се даде, докара до неприятното чувство, че в действителност е една вяра, че са празни думи, че ще останем сами да се борим с корупцията. Нека не ни заблуждават, да не считат, че сме наивни и казано с думите на премиера сме елементарни, добави Белянова.

Не чакам някаква реакция на писмото ми, в случай че ще се борят с корупцията, да го вършат с действителни дейности. Ако не, дано не приказват, да не ни дават тази вяра. Не тая очаквания, само че го направих, тъй като към момента има хора, които желаят действителна смяна, добави Белянова.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР